[Update] NOC/NSF regels en toelichting op nieuwe gedeeltelijke lockdown

De NOC/NSF regels en toelichting zijn 4 november bekend geworden. Je kan de NOC/NSF regels vinden op: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen.

De regels geven aan dat er met 4 volwassenen (18+) getraind kan worden plus een leraar. De ruimte kan verder ingedeeld worden zodat er een tweede groep in de zelfde ruimte zou kunnen trainen.

De afscheiding wordt bij ons in Scherpenzeel gemaakt met de bankjes zodat de groepen niet mixen. Ook zal dit in Rotterdam gebeuren om een scheiding te regelen. In Scherpenzeel hebben we nog een extra zaal beneden en deze wordt ook zo ingedeeld. In Rotterdam kan er dan in de voorruimte getraind worden. De groep onder 18 kan gewoon normaal trainen zolang de groep niet met meer is dan 30 personen.

Nog steeds altijd 1,5 meter afstand houden voor alle 18+, de kleedkamers zijn dicht en er mogen geen bezoekers meekijken in de zaal. Ontsmettingsmiddelen zijn beschikbaar en we registreren iedereen die komt trainen in onze scholen.

We zullen ten alle tijden de klassen op de zelfde tijden via MS Teams aanbieden vanuit Scherpenzeel op de trainingstijden van Scherpenzeel. Dit deden we al voor deze maatregel voor een student uit Ierland en deze uitnodiging wordt nu ook naar de rest van Scherpenzeel en Rotterdam verstuurd zodat je via dit medium kan meedoen als je twijfelt over je fysiek deelnamen of in Quarantaine zit.

Wat er ook gebeurd, we gaan door, we zetten door. Het is belangrijk voor ons allemaal dat we blijven sporten en trainen dus KDI-NL blijft dit ook aanbieden via elk mogelijke weg.

Wees veilig en tot snel in de klas of via een Teams sessie!!